Kierrätä, korvaa ja vähennä

 

3R-viitekehys

3R-viitekehys (Recycle – Replace – Reduce) auttaa kartoittamaan miten kestävää kehitystä edistetään kullakin asiakkaalla. Käymme yhdessä asiakkaan kanssa läpi tavoitteet, tarpeet ja tuotantoprosessin, jonka jälkeen on helpompi valita oikea etiketöintimateriaali, liima ja painotapa.

Korkealaatuinen, etiketöintilinjalle optimoitu etikettimateriaali vähentää pakkauslinjalla sekä materiaali- että aikahukkaa.

Recycle – kierrätä

Oikein valittu etikettimateriaali vaikuttaa olennaisesti pakkauksen kierrättämiseen.

Markkinoilla on lähes kaikissa etikettityypeissä kierrätysmateriaalista valmistettuja etikettejä. Lisäksi tarraetiketin taustapaperit voidaan kierrättää. Lue lisää ympäristöystävällisistä materiaalivaihtoehdoista.

Replace – korvaa

Muovisen etiketin korvaaminen paperisella tai päinvastoin on aina harkittava tapauskohtaisesti, jotta ei vaaranneta pakkauksen kierrätettävyyttä.

Reduce – vähennä

Keventämällä etikettien materiaalivahvuuksia on mahdollista pienentää sekä kustannuksia että hiilijalanjälkeä. Esimerkiksi pahviseen vyötteeseen verrattuna tarraetiketti säästää materiaalia, sillä tarra on pahvia huomattavasti kevyempi.

Ota rohkeasti yhteyttä, niin selvitetään kuinka voimme yhdessä edistää kestävää kehitystä juuri sinun yrityksessäsi!

Heräsikö kysyttävää?

Jätä yhteystietosi, niin asiantuntijamme on sinuun heti yhteydessä. Mietitään yhdessä sinulle sopivimmat painoratkaisut.