Kestävä kehitys

Kuluttajien ympäristötietoisuus kasvaa, joten ympäristöystävälliset tuotteet ja ympäristötietoiset kumppanit tuovat pakkaajalle kilpailuetua. Meillä Nordic Labelilla vastuullisuus ja kestävä kehitys ovat kaiken toimintamme lähtökohtia – siten voimme auttaa myös asiakkaitamme pääsemään heidän omiin kestävän kehityksen tavoitteisiinsa.

Oikein suunniteltu pakkaus on tehokas tapa vähentää tuotehävikkiä ja hyvällä suunnittelulla vaikutetaan sekä pakkauksen että sen etiketin ympäristövaikutuksiin. Etiketillä on merkittävä vaikutus mm. siihen, kuinka helppoa on pakkauksen kierrättäminen materiaalina sekä pakkauksen hiilijalanjälkeen.

Kestävyysnäkökohdat on huomioitava niin uuden konseptin suunnittelun alkuvaiheessa kuin raaka-ainevalinnoissa, tuotantotehokkuudessa, logistiikassa, etikettien käytössä sekä niiden hävittämisessä käyttöiän päätyttyä. Digipainaminen on vähentänyt etikettien turhaa painamista, kun sarjakoko on pienimmillään yksi.

Etsimme jatkuvasti uusia ja tehokkaampia tapoja pienentää vaikutustamme ympäristöön. Samalla autamme asiakkaitamme pääsemään omiin kestävän kehityksen tavoitteisiinsa. Autamme mielellämme kaikissa etikettien ja tarrojen ympäristövaatimuksia koskevissa kysymyksissä.

Johtamisjärjestelmämme täyttää standardien ISO 9001:2015 sekä ISO 14001:2015 vaatimukset. Johtamisjärjestelmämme mahdollistaa toimintamme tehokkuuden ja ympäristöystävällisyyden jatkuvan parantamisen sekä asiakkaidemme laatuvaatimuksiin vastaamisen.

Heräsikö kysyttävää?

Jätä yhteystietosi, niin asiantuntijamme on sinuun heti yhteydessä. Mietitään yhdessä sinulle sopivimmat painoratkaisut.