Entistä ympäristöystävällisempiä etikettejä

 

Paperisissa tarraetiketeissä FSC-sertifioitujen etikettimateriaalien osuus on kasvanut viime vuosina merkittävästi. Lisäksi saatavilla on paperisia etikettimateriaaleja, joiden hiilijalanjälki on oleellisesti pienempi kuin perinteisissä paperietiketeissä.

Markkinoilla on saatavilla sataprosenttisesta kierrätyskuidusta valmistettua märkäliimaetiketin valmistukseen soveltuvaa paperia. Käytännössä paperin laatu on niin lähellä neitseellisestä kuidusta valmistettua etikettiä, että eroa ei huomaa.

Saatavilla on kierrätysmuovia sisältäviä tarraetikettejä esimerkiksi tölkkien ja pullojen etiketöintiin. Myös BOPP-kalvoa voidaan valmistaa kierrätetystä polypropeenista. BOPP-kalvon käyttö wrap-around etiketissä voidaan korvata paperietiketillä.

Puupohjaisesta naftasta valmistetuilla tarralaminaateilla voidaan korvata synteettisiä muovietikettejä. Biomuovisten etikettien ominaisuudet vastaavat täysin perinteisiä muovietikettejä.

Käytämme tarraetikettien painamisessa ainoastaan elintarvikehyväksyttyjä matala-migratoituvia painovärejä.

Ota rohkeasti yhteyttä, niin keskustellaan mitä ympäristöystävällisiä etiketöintimahdollisuuksia voisimme tarjota juuri sinun yrityksellesi.

Heräsikö kysyttävää?

Jätä yhteystietosi, niin asiantuntijamme on sinuun heti yhteydessä. Mietitään yhdessä sinulle sopivimmat painoratkaisut.