Nordic Label Oy

Nordic Label on Suomen johtava tarra- ja etikettipaino. Liikevaihtomme on 17 miljoonaa euroa, ja meillä työskentelee noin 60 painoalan ammattilaista. Valmistamme korkealaatuisia tarroja ja etikettejä offset-, flekso- ja digipainoilla elintarvike- ja juomateollisuudelle, teknokemian tuotteisiin sekä kuljetuksen ja logistiikan tarpeisiin.

Yrityksemme toimintaa ohjaavat Nordic Labelin arvot, joista tärkein on asiakaskeskeisyys – me pidämme tekemämme lupaukset. Haluamme tunnistaa asiakkaiden tarpeet ja tuottaa tuotteita ja palveluita, jotka edistävät asiakkaamme toimintaa. Seuraamme prosessin tehokkuutta sekä lopputuotteen ja palvelun laatua. Tiedotamme henkilöstölle ja tavarantoimittajille laatu- ja ympäristötavoitteemme ja näin varmistamme toimitusketjun vaatimustenmukaisuuden.

Johtamisjärjestelmämme sisältää ISO standardin 9001:2015  vaatimukset. Arvioimme säännöllisesti toimintaympäristöämme ja sen muutosten vaikutuksia liiketoimintaamme. Seuraamme liiketoimintaamme koskevia lakeja ja vaatimuksia ja arvioimme niiden vaikutusta meidän toimintaamme ja asiakastuotteiden vaatimuksiin. Johtamisjärjestelmämme mahdollistaa toimintamme tehokkuuden ja ympäristöystävällisyyden jatkuvan parantamisen.

Heräsikö kysyttävää?

Jätä yhteystietosi, niin asiantuntijamme on sinuun heti yhteydessä. Mietitään yhdessä sinulle sopivimmat painoratkaisut.