Yritys

Nordic Label on Suomen johtava etiketti- ja tarrapaino.  Liikevaihtomme on yli 20 miljoonaa euroa, ja meillä työskentelee noin 100 painoalan ammattilaista. Valmistamme korkealuokkaisia etikettejä ja tarroja offset-, flekso- ja digipainoilla ruoka- ja juomavalmistajille, kuluttajatuotteisiin sekä teollisuuden käyttöön.

Yrityksemme toimintaa ohjaavat Nordic Labelin arvot, joista tärkein on asiakaskeskeisyys – me pidämme tekemämme lupaukset. Haluamme tunnistaa asiakkaiden tarpeet ja tuottaa palveluita ja tuotteita, jotka edistävät asiakkaamme toimintaa. Seuraamme prosessin tehokkuutta ja lopputuotteen ja palvelun laatua. Tiedotamme henkilöstölle ja tavarantoimittajille laatu- ja ympäristötavoitteemme ja näin varmistamme toimitusketjun vaatimustenmukaisuuden.

Johtamisjärjestelmämme sisältää ISO standardien 9001:2015 ja 14001:2015 vaatimukset. Arvioimme säännöllisesti toimintaympäristöämme ja sen muutosten vaikutuksia liiketoimintaamme. Seuraamme liiketoimintaamme koskevia lakeja ja vaatimuksia ja arvioimme niiden vaikutusta toimintaamme. Johtamisjärjestelmämme mahdollistaa toimintamme tehokkuuden ja ympäristöystävällisyyden jatkuvan parantamisen.

Heräsikö kysyttävää?

Jätä yhteystietosi, niin asiantuntijamme on sinuun heti yhteydessä. Mietitään yhdessä sinulle sopivimmat painoratkaisut.