Olemme palveleva
tarra- ja etikettipaino

Nordic Label on Suomen johtava tarra- ja etikettipaino. Valmistamme korkealaatuisia tarroja ja etikettejä offset-, flekso- ja digipainoilla elintarvike-ja juomateollisuuteen, metsä- ja elektroniikkateollisuuteen, teknokemianteollisuuteen ja logistiikkaan. Toiminnassamme tärkeintä on asiakastyytyväisyys. Me pidämme tekemämme lupaukset. Haluamme tunnistaa asiakkaiden tarpeet ja tuottaa palveluita sekä tuotteita, jotka edistävät asiakkaidemme toimintaa.


Pulloetiketit

Oikeanlainen tarra tai etiketti herättää asiakkaan huomion ja lisää myyntiä. Koska käytössä on rajallinen pinta-ala, kilpailijasta voidaan erottautua erilaisilla tehosteilla, materiaalivalinnoilla tai muotoleikkauksilla. Tarran tai etiketin ulkoasulla on usein ratkaiseva merkitys kuluttajan ostopäätöksen syntymiseen. Me autamme sinua myyvän tuotteen toteutuksessa.

TUTUSTU TARKEMMIN

Elintarvike-etiketit

Elintarvikepakkausten tarroihin voi painaa informaatio- ja koristepinnan monin eri tavoin. Tärkeintä on erottua kilpailijoista, edistää myyntiä ja luoda myönteisiä mielikuvia. Kuluttajalähtöiseen käytettävyyteen panostetaan entistä enemmän ja ympäristömyönteiset materiaali- ja pakkausratkaisut kiinnostavat yhä useampaa asiakasta. Meillä on kokemusta tällaisten ratkaisujen toteuttamisesta.

TUTUSTU TARKEMMIN

Kuljetus- ja logistiikkaetiketit

Teollisuudessa ja logistiikassa käytetään paljon eri tulostusmenetelmillä tulostettavia tarroja. Tarrat ovat usein painamattomia. Tarroihin on myös mahdollista liittää eri älyominaisuuksia. Tällä tavalla ne yksinkertaistavat ja tehostavat erilaisia logistiikkaprosesseja.

TUTUSTU TARKEMMIN

Teknokemianteollisuuden etiketit

Joskus tarroilta ja etiketeiltä vaaditaan erityisiä ominaisuuksia. Laki voi esimerkiksi edellyttää tiettyjen tietojen painamista, jolloin tavallisen tarran tai etiketin pinta ei riitä kaikkeen informaatioon. Monisivuiset tuotteet mahdollistavat suuren tietomäärän painamisen pieneen tilaan. Tuotteen valmistuksessa voidaan huomioida olosuhteet, joissa sitä kuljetetaan, säilytetään ja käytetään. Oikeilla materiaalivalinnoilla tarra tai etiketti kestää koko tuotteesi käyttöiän.

TUTUSTU TARKEMMIN

Heräsikö kysyttävää?

Jätä yhteystietosi, niin asiantuntijamme on sinuun heti yhteydessä. Mietitään yhdessä sinulle sopivimmat painoratkaisut.