Olemme palveleva
etiketti- ja tarrapaino

Nordic Label on Suomen johtava etiketti- ja tarrapaino. Valmistamme korkealuokkaisia etikettejä ja tarroja offset-, flekso- ja digipainoilla ruoka- ja juomavalmistajille, kuluttajatuotteisiin sekä teollisuuden käyttöön. Toiminnassamme tärkeintä on asiakastyytyväisyys. Me pidämme tekemämme lupaukset. Haluamme tunnistaa asiakkaiden tarpeet ja tuottaa palveluita ja tuotteita, jotka edistävät asiakkaidemme toimintaa.


Pulloetiketit

Oikeanlainen pulloetiketti auttaa tuotteen profiloinnissa, herättää asiakkaan huomion ja lisää myyntiä. Koska käytössä on rajallinen pinta-ala, kilpailijasta voidaan erottautua erilaisilla tehosteilla, materiaalivalinnoilla tai muotoleikkauksilla. Pulloetiketillä on usein ratkaiseva merkitys kuluttajan ostopäätöksen syntymiseen. Me autamme sinua myyvän etiketin toteutuksessa.

TUTUSTU TARKEMMIN

Elintarvikepakkaukset

Elintarvikepakkauksiin voi painaa informaatio- ja koristepinnan monin eri tavoin. Tärkeintä on erottua kilpailijoista, edistää myyntiä ja luoda myönteisiä mielikuvia. Kuluttajalähtöiseen käytettävyyteen panostetaan entistä enemmän ja ympäristömyönteiset materiaali- ja pakkausratkaisut kiinnostavat yhä useampaa asiakasta. Meillä on kokemusta tällaisten ratkaisujen painamisesta.

TUTUSTU TARKEMMIN

Teollisuus ja logistiikka

Funktionaalisella etiketillä on graafisen muodon lisäksi myös tehtävä, joka yhdistää pakkauksen, käyttäjät ja ympäristön eri tavoin. Sähköisen kaupankäynnin myötä älyetiketit ja logistiikkatarrat ovat yleistyneet hurjasti. Ne yksinkertaistavat ja tehostavat logistiikkaprosesseja. Logistiikkatarrat kertovat tarkasti, missä kohtaa kuljetusketjua tavarat kulloinkin ovat. Älyetiketti auttaa myös laadunvalvonnassa.

TUTUSTU TARKEMMIN

Kuluttajatuotteet

Joskus etiketeiltä vaaditaan erityisiä ominaisuuksia. Laki voi esimerkiksi edellyttää tiettyjen tietojen painamista, jolloin tavallisen etiketin pinta ei riitä kaikkeen informaatioon. Monisivuiset etiketit mahdollistavat suuren tietomäärän painamisen pieneen tilaan. Etiketin valmistuksessa voidaan huomioida olosuhteet, joissa sitä kuljetetaan, säilötään ja käytetään. Avullamme etiketti kestää koko tuotteesi käyttöiän.

TUTUSTU TARKEMMIN

Heräsikö kysyttävää?

Jätä yhteystietosi, niin asiantuntijamme on sinuun heti yhteydessä. Mietitään yhdessä sinulle sopivimmat painoratkaisut.