Älytiketit tarjoavat uusia mahdollisuuksia

Sähköisen kaupankäynnin myötä älyetiketit ja logistiikkatarrat ovat yleistyneet hurjasti. Ne yksinkertaistavat ja tehostavat logistiikkaprosesseja. Teknologian kehittymisen myötä on tarjoutunut paljon uusia mahdollisuuksia myös etiketteihin. Älyetiketteihin voidaan painaa esimerkiksi koodeja, antureita sekä näyttöjä ja ne voidaan varustaa siruilla. Autamme mielellämme valitsemaan juuri teitä hyödyttävät ratkaisut älyetiketteihin ja logistiikkatarroihin.


Logistiikkaa helpottavat tarrat

Logistiikkatarrat kertovat tarkasti, missä kohtaa kuljetusketjua tavarat kulloinkin ovat. Logistiikkatarran muistissa on jokaisen tuotteen yksilöllinen tunniste, mikä helpottaa jäljitettävyyden lisäksi tavaravirran valvontaa.

Älyetiketti auttaa laadunvalvonnassa

Älyetiketti auttaa laadunvalvonnassa. Se voi esimerkiksi hälyttää, jos tuotteen kylmäketju on katkennut, eli kun pakkaus altistunut korkeille lämpötiloille kuljetuksen tai varastoinnin aikana. Tällaiset älyetiketit ovat tärkeitä etenkin elintarvike- ja lääketeollisuudessa.

Lisää vuorovaikutteisuutta 

Funktionaalisella etiketillä on graafisen muodon lisäksi myös tehtävä, joka yhdistää pakkauksen, käyttäjät ja ympäristön eri tavoin. Alunperin liukuhihnateollisuuden nopeaksi tuotannonseurantavälineeksi kehitetyt QR-koodit ovat yleistyneet myös kuluttajille suunnattujen tuotteiden etiketeissä. Älyetiketin avulla kuluttaja voidaan ohjata esimerkiksi yrityksen verkkosivuille.

Lataa Nordic Labelin Edustavat etiketit -opaskirja

Lataa esite >

Heräsikö kysyttävää?

Jätä yhteystietosi, niin asiantuntijamme on sinuun heti yhteydessä. Mietitään yhdessä sinulle sopivimmat painoratkaisut.