Älyetiketit tarjoavat uusia mahdollisuuksia

Tarroihin voidaan kiinnittää RFID -tunnisteita. RFID (Radio Frequency Identification) on radiotaajuudella toimiva tekniikka. RFID -tarroja käytetään tuotteiden ja tavaraerien tunnistamiseen samalla tavalla kuin viivakoodia. Teknologian toiminta perustuu tiedon tallentamiseen RFID-tunnisteeseen ja sen langattomaan lukemiseen RFID-lukijalla radioaaltojen avulla jopa useiden metrien päästä. RFID -tekniikka helpottaa ja tehostaa logistisia toimintoja. RFID-tunniste voidaan applikoida painettuun tarraan tai blancotarraan, johon tulostetaan vielä esimerkiksi viivakoodi.


Logistiikkaa helpottavat tarrat

Logistiikkatarrat ovat usein ihan blancoja tai logopainettuja. Varastotuotteistamme löytyy laaja valikoima logistiikkatarroiksi soveltuvia tarroja niin lämpösiirto- kuin termotarroinakin. Lataa varastotuotahinnasto tai kysy lisää asiakaspalvelustamme!

Lisää vuorovaikutteisuutta 

Funktionaalisella tarralla on tehtävä, joka yhdistää pakkauksen, sen käyttäjän ja ympäristön. QR-koodit ovat yleistyneet kuluttajalle suunnattujen tuotteiden tarroissa. QR-koodilla varustetulla tarralla kuluttaja voidaan ohjata esimerkiksi nettisivuille tai osallistumaan kilpailuun. Asiakas voi lukea koodin älypuhelimensa viivakoodin lukijalla, joka puolestaan osaa avata koodiin kirjoitetun osoitteen suoraan www -selaimeen. QR-koodilla saadaan tarroihin myös lisättyä todellisuutta eli Augmented Reality (AR). AR-sovelluksella voidaan luoda interaktiivista sisältöä, jonka voi nähdä mobiililaitteen näytöltä. Lisättyä todellisuutta voi hyödyntää esimerkiksi mainonnassa ja tuotteen esittelyssä.

Lataa Nordic Labelin Edustavat etiketit -opaskirja

Lataa esite >


    Heräsikö kysyttävää?

    Jätä yhteystietosi, niin asiantuntijamme on sinuun heti yhteydessä. Mietitään yhdessä sinulle sopivimmat painoratkaisut.