Hyvä elintarvikepakkaus on käytännöllinen ja kestävä

Elintarvikepakkauksissa panostetaan yhä enemmän kuluttajalähtöiseen käytettävyyteen. Myös jatkuvasti kehittyvät ympäristömyönteiset materiaali- ja pakkausratkaisut kiinnostavat entistä enemmän asiakasta. Meillä on kokemusta tällaisten ratkaisujen painamisesta. Esimerkiksi uudet, puolet vähemmän muovia sisältävät jauhelihapakkaukset ovat aiempaa käyttäjä- ja ympäristöystävällisempiä. Elintarvikepakkaukset altistuvat usein vaativille olosuhteille, kuten kosteudelle ja kylmyydelle. Vahvalla ammattitaidolla valitsemme tarroihin oikean materiaaliyhdistelmän ja liiman. On tärkeää, että ne pysyvät hyvässä kunnossa koko tuotteen käyttöiän.


Iso pinta-ala antaa mahdollisuuksia

Etiketti voi peittää koko elintarvikepakkauksen. Tämä pakkausdesign mahdollistaa ison pinnan informaatiolle ja muulle ulkoasulle.

Painettu kuitukansi herättää pakkauksen eloon

Elintarvikepakkauksissa voidaan esittää tarvittava tieto tarran, etiketin tai kuitukannen avulla, jolloin itse pakkaus voi olla hyvin yksinkertainen.

Tarrassa tai etiketissä voidaan antaa lisätietoa

Elintarvikkeiden pakkaukset voivat tarvita lisätietoa, joka on yksinkertaisinta lisätä tarran avulla. Esimerkiksi suomenkielinen ainesosaluettelo tai parasta ennen -päiväys voidaan lisätä tuotteeseen tarvittaessa tarrana.

Lataa Nordic Labelin Edustavat etiketit -opaskirja

Lataa esite >


    Heräsikö kysyttävää?

    Jätä yhteystietosi, niin asiantuntijamme on sinuun heti yhteydessä. Mietitään yhdessä sinulle sopivimmat painoratkaisut.