Oletko huomioinut ympäristövaatimukset?

20.11.2018

Painotalon on huomioitava tuotteen ympäristöä koskevat vaatimukset. Ilmoita painolle aina ne määräykset, jotka koskevat yrityksenne tuotetta tai toimialaanne.

Nordic Label ottaa huomioon ympäristövaatimukset. Johtamisjärjestelmämme sisältää ISO standardin 9001:2015 vaatimukset. Seuraamme liiketoimintaamme koskevia lakeja ja vaatimuksia ja arvioimme niiden vaikutusta toimintaamme. Johtamisjärjestelmämme mahdollistaa toimintamme tehokkuuden ja ympäristöystävällisyyden jatkuvan parantamisen.

On tärkeää käyttää valmistuksessa ympäristöystävällisiä tuotteita ja käsitellä jätteet ympäristöystävällisellä tavalla. Modernit tarrapainot ja niiden käyttämät värien, lakkojen ja tarramateriaalien toimittajat työskentelevät yhä ympäristötietoisemmin. Tämä on meille tärkeää.

Emme käytä painovärejä, jotka pohjautuvat kemiallisiin liuottimiin tai raskasmetalleihin. Lähetämme värijätteen, painolaatat ja muut vastaavat asianmukaisesti hävitettäviksi tai kierrätykseen.

Kierrätämme prosessiemme raaka-ainesivuvirrat tehokkaasti uusiokäyttöön.

Ympäristötietoisuus kasvaa

Ympäristötietoisuus lisääntyy yhteiskunnassa. Asiakkaidenkin on hyvä käyttää painotaloja, jotka toimivat ympäristötietoisesti. Paitsi että ne ovat turvallisia, ympäristöystävälliset tuotteet ovat usein myös myyntivaltti.

Painomateriaaleja, lakkoja ja painovärejä käytetään suuria määriä. Kaikki ne voivat vaikuttaa lopputulokseen kestävän kehityksen näkökulmasta. Kestävän kehityksen haasteisiin vastaaminen on jo muutaman vuoden ajan ollut itsestään selvää sekä toimittajille että asiakkaille.

Kestävä suunnittelu ja tuotanto ovat tärkeitä. Kestävyysnäkökohdat on huomioitava jo uuden konseptin suunnittelun alkuvaiheessa, raaka-ainevalinnoissa, tuotantotehokkuudessa, logistiikassa, etikettien käytössä sekä niiden hävittämisessä käyttöiän päätyttyä. Autamme mielellämme kaikissa etikettien ja tarrojen ympäristövaatimuksia koskevissa kysymyksissä.

Lataa Nordic Labelin Edustavat etiketit -opaskirja

Lataa esite >


    Lisää luettavaa


    Heräsikö kysyttävää?

    Jätä yhteystietosi, niin asiantuntijamme on sinuun heti yhteydessä. Mietitään yhdessä sinulle sopivimmat painoratkaisut.