Sertifioitu johtamisjärjestelmä

Henkilö osoittaa ISO-sertifikaatilogoa sormellaan.

 

Ympäristövastuu osana toimintaamme

Laatujärjestelmä on oleellinen osa Nordic Labelin organisaation menestystä. Laatujärjestelmä varmistaa toimintamme tehokkuuden ja ohjaa meitä vastaamaan asiakkaiden laatuvaatimuksiin ja toiveisiin tehokkaasti.

 

Nordic Labelilla sekä ISO9001 että ISO14001 sertifikaatit

ISO -auditointien hyväksynnän myötä johtamisjärjestelmällämme on nyt sekä ISO9001 että ISO14001 sertifikaatit.

ISO 14001 on maailman tunnetuin viitekehys ympäristöjärjestelmälle ja edellyttää ympäristöasioiden sisällyttämistä strategioihin ja ottamaan ne järjestelmällisesti huomioon kaikessa toiminnassa. Toimiva ympäristöjärjestelmä auttaa meitä tunnistamaan ja vähentämään haitallisia ympäristövaikutuksia sekä säästämään kustannuksia.

ISO-14001 ja ISO-9001 logot

 

 

ISO 9001 on kansainvälisesti tunnetuin laadunhallintastandardi, jonka tavoitteena on yrityksen toiminnan jatkuva parantaminen ja asiakastyytyväisyyden lisääminen. ISO 9001 -sertifioinnilla on merkittävä rooli kestävän liiketoiminnan toteuttamisessa, koska virheiden vähentäminen säästää kustannuksia.

Sertifikaatit ovat luotettava todistus, joka osoittaa Nordic Labelin sitoutumista toimimaan asiakaslähtöisesti ja järjestelmällisesti laadun kehittämisessä.

ISO 9001 sertifikaati PDF-tiedostona

ISO 14001 sertifikaati PDF-tiedostona

 

Heräsikö kysyttävää?

Jätä yhteystietosi, niin asiantuntijamme on sinuun heti yhteydessä. Mietitään yhdessä sinulle sopivimmat painoratkaisut.