Pulloetiketti ratkaisee ostopäätöksen

Pulloetiketillä on usein ratkaiseva merkitys kuluttajan osto-päätöksen syntymiseen. Pääsääntö pulloetiketeille on se, että niiden tulee myydä. Hienon ulkoasun ja myyntisloganien lisäksi pulloetiketissä täytyy kertoa tärkeää informaatiota, kuten juoman ainesosat tai alkoholin määrä. Lakisääteisiä määräyksiä tulee koko ajan lisää.

Millainen etiketin sitten pitäisi olla, jotta se viestisi ostajalle mahdollisimman hyvin pullon sisällöstä sekä brändin imagosta? Yhdessä löydämme parhaan ratkaisun juuri teidän tarpeisiinne.

Pulloetiketti luo mielikuvia

Oikeanlainen etiketti auttaa tuotteen profiloinnissa, herättää asiakkaan huomion ja lisää myyntiä. Pienpanimon käsityönä tehdyn oluen korkealuokkaisuutta voidaan esimerkiksi korostaa laadukkaalla paperietiketillä, jonka kohokuviointi tuntuu hyvältä kädessä.

Tehosteet lisäävät haluttavuutta

Koska käytössä on rajallinen pinta-ala, kilpailijasta voidaan erottautua erilaisilla tehosteilla. Kultafolioinnilla, kohokuvioinnilla ja muotoleikkauksilla voidaan vaikuttaa etiketin ulkonäköön. Meillä onnistuvat nämä kaikki.

Kampanjoihin voidaan tehdä erikoisetikettejä

Joskus on hyvä herättää huomiota erilaisella etiketillä vaikkapa kampanjan aikaan. Me toteutamme uniikkeja ja pieniäkin pulloetikettieriä digipainossamme nopeasti ja joustavasti. Autamme mielellämme suunnittelemaan pulloetiketin, joka herättää ostajan mielenkiinnon.

Lataa Nordic Labelin Edustavat etiketit -opaskirja

Lataa esite >

Heräsikö kysyttävää?

Jätä yhteystietosi, niin asiantuntijamme on sinuun heti yhteydessä. Mietitään yhdessä sinulle sopivimmat painoratkaisut.