Jokaiseen työhön löytyy oikea painotekniikka

Käytämme offsetpainoa, fleksopainoa sekä digipainoa. Valitsemme oikean painotekniikan asiakkaan työn vaatimusten mukaisesti. Kaikissa painotekniikoissa on omat etunsa. Offsetpaino ja fleksopaino sopivat suurien etikettierien kustannustehokkaaseen painamiseen, kun taas digipaino mahdollistaa pientenkin erien painamisen edullisesti.

Digipaino pienille ja vaihtuville etikettierille

Digipaino tarjoaa monia mahdollisuuksia etikettien ja tarrojen painamiseen. Tiedostot syötetään digitaalisena suoraan koneeseen, joten erillisiä painolevyjä ei tarvita. Käyttöönottokustannukset ovat edulliset, minkä vuoksi se se sopii erityisesti pienten erien ja vaihtuvien tietojen painamiseen.

Tutustu digipainoon

Offsetpaino wetglue eli märkäliimattaville etiketeille

Käytämme offsetpainoa paperisten, lasipulloissa käytettävien wetglue eli märkäliimattavien etikettien painamiseen. Offsetpaino on parhaimmillaan suurissa muuttumattomissa erissä. Kun painolevyt on kerran valmistettu, voi niillä painaa kustannustehokkaasti suuria määriä etikettejä.

Tutustu offsetpainoon

Fleksopaino wrap around -etiketeille ja tarroille

Käytämme fleksopainoa muovisten wrap around -etikettien painamiseen, jotka kiinnitetään muovipulloihin liimaamalla etiketin päät toisiinsa kiinni. Fleksopaino soveltuu myös erilaisten tarraetikettien ja tarrojen painamiseen. Se on kustannustehokas menetelmä isoissa erissä.

Tutustu fleksopainoon

Heräsikö kysyttävää?

Jätä yhteystietosi, niin asiantuntijamme on sinuun heti yhteydessä. Mietitään yhdessä sinulle sopivimmat painoratkaisut.