Yrityskauppatiedote

21.04.2018

 

Yrityskauppatiedote

 

Tilgmann Group on hankkinut omistukseensa Paperityö Oy:n, Turun Offsetpaino Oy:n sekä Tarratuote Oy:n ja yhdistänyt yritykset Nordic Label Oy:n -nimen alle.
Yrityskaupassa ostettujen yritysten nimet ovat jääneet sulauttamisten myötä historiaan ja kaikki niiden toiminnot on koottu yhdeksi kokonaisuudeksi Nordic Label Oy -brändin alle. Myös Suomen Tarrapaino Oy on tätä nykyä Nordic Label Oy.

Nordic Label on Suomen johtava etiketti- ja tarrapaino. Liikevaihtomme on noin 20 miljoonaa euroa, ja meillä työskentelee lähes 100 painoalan ammattilaista. Valmistamme korkealaatuisia etikettejä offset-, flekso- ja digipainoilla elintarvike- ja juomateollisuudelle, teknokemian tuotteisiin sekä kuljetuksen ja logistiikan tarpeisiin.

Asiakkaillemme tapahtuneet yrityskaupat tarkoittavat palvelutarjonnan monipuolistumista, toimitusvarmuutta sekä hintakilpailukykyä. Nordic Label Oy:n toimintaa ohjaava tärkein arvo on asiakaskeskeisyys – me pidämme tekemämme lupaukset.

Lisätietoa meistä saat ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme tai myyntiimme.

Lue lisää Nordic Labelistä

Siirry yhteystiedot-sivulle 

Tutustu palveluihimme

Lataa Nordic Labelin Edustavat etiketit -opaskirja

Lataa esite >


    Heräsikö kysyttävää?

    Jätä yhteystietosi, niin asiantuntijamme on sinuun heti yhteydessä. Mietitään yhdessä sinulle sopivimmat painoratkaisut.