Offsetpaino – suurille erille arkkituotantoon

Offsetmenetelmässä painoaihio kopioidaan levysylinterin ympärillä olevalle painolevylle. Sylinterin pyöriessä painolevylle siirretään ensin kostutusteloilla alkoholipohjaista vettä. Kostutusvesi kiinnittyy painolevyn pinnan ei-painaviin alueisiin jättäen painavat pinnat kuiviksi. Tämän jälkeen painolevylle siirretään väritelastolta painoväriä. Koska väri on öljypohjaista, se ei tartu painolevyn kostuneisiin alueisiin. Painoväri siirtyy painolevyltä ensin  kumisylinterille ja siitä painomateriaaliin. Jokaiselle painettavalle värille tarvitaan oma painolaatta. Aloituskustannusten jälkeen suuret etikettierät syntyvät kustannustehokkaasti.

 


Miksi valita offsetpaino?

Nopea suurissa erissä
Kustannustehokas suurissa erissä
Mahdollisuus eri muotoisiin etiketteihin
Erikoiskäsittelyt, kuten foliointi

Onko offsetpaino sinulle
sopiva vaihtoehto?

Avaa lomake ja pyydä tarjous

Etiketin muoto (valitse yksi)


Etiketin koko (täytä soluihin)


Etikettien määrä


Toimitusaika


Muita vaatimuksia etiketille (valitse tarvittavat)


Kestää jatkuvaa kosteutta
Tarttuu rasvaiseen pintaan
Irrotettava etiketti
Pakastettu tuote alle -4C
Lämmin tuote yli 30C

Tiedoston latausEri muotoisille etiketeille

Käytämme offsetpainoa paperisten märkäliimattavien etikettien, kuitukansien ja in-mould (IML) -etikettien painamiseen. Etiketit painetaan arkeille, jonka jälkeen ne stanssataan eli leikataan muotoonsa ja toimitetaan asiakkaalle nipuissa. Etiketit voivat olla muodoltaan millaisia tahansa.

Kustannustehokas isoissa erissä

Offsetpaino on parhaimmillaan suurissa muuttumattomissa erissä. Kun painolevyt on kerran valmistettu, voi niillä painaa kustannustehokkaasti suuria määriä etikettejä.

Sopii erikoiskäsittelyihin

Offsetpainolla voidaan tehdä erilaisia erikoiskäsittelyjä, kuten esimerkiksi foliointia ja laminointia.

Heräsikö kysyttävää?

Jätä yhteystietosi, niin asiantuntijamme on sinuun heti yhteydessä. Mietitään yhdessä sinulle sopivimmat painoratkaisut.