Fleksopaino on kustannustehokas

Fleksopainomenetelmä perustuu rotaatiotekniikalla toimivaan kohopainomenetelmään, jossa painoaihio on kohollaan painosylinterille kiinnitettävän painolevyn pinnassa. Väritelalta painolaatalle siirtyvä painoväri kiinnittyy laatassa kohollaan oleviin painopintoihin, josta se siirtyy suoraan painettavalle materiaalille. Painokoneessa on useita väri- ja lakkayksiköitä sekä muita lisälaitteita, jotka mahdollistavat esim. folioinnin, 2-kerrostarrojen valmistamisen, arkittamisen tai taittamisen. Aloituskustannusten jälkeen suuret tarra- ja etikettierät syntyvät kustannustehokkaasti.


Miksi valita fleksopaino?

Nopea suurissa erissä
Kustannustehokas pitkissä sarjoissa
Kun tarvitset etiketit rullissa
Muovietiketeille ja tarroille

Onko fleksopaino sinulle
sopiva vaihtoehto?

Avaa lomake ja pyydä tarjous

  Etiketin muoto (valitse yksi)


  Etiketin koko (täytä soluihin)


  Etikettien määrä


  Toimitusaika


  Muita vaatimuksia etiketille (valitse tarvittavat)


  Kestää jatkuvaa kosteutta
  Tarttuu rasvaiseen pintaan
  Irrotettava etiketti
  Pakastettu tuote alle -4C
  Lämmin tuote yli 30C

  Tiedoston lataus  Muovietiketeille ja tarroille

  Käytämme fleksopainoa muovisten wrap around -etikettien painamiseen, ne kiinnitetään muovipulloihin. Etiketit toimitetaan asiakkaalle rullissa. Fleksopainoa käytämme myös erilaisten moniväristen tarrojen ja etikettien painamiseen.

  Tarkkuutta vaativiin töihin

  Wrap around -etiketti kierretään muovipullon ympäri ja etiketin päät liimataan toisiinsa kiinni. Pituustoleranssit ovat siis erittäin tärkeitä. Fleksopainossa onnistuvat kakki tarkkuutta vaativat työt etiketeistä tarroihin.

  Kustannustehokas

  Fleksopaino on parhaimmillaan suurissa muuttumattomissa erissä. Kun painolevyt on kerran valmistettu, voi niillä painaa kustannustehokkaasti suuria määriä etikettejä ja tarroja.

  Heräsikö kysyttävää?

  Jätä yhteystietosi, niin asiantuntijamme on sinuun heti yhteydessä. Mietitään yhdessä sinulle sopivimmat painoratkaisut.