Fleksopaino
sopii rullatavaralle

Fleksopaino on yksi kohopainon muoto. Painopintana käytetään nykyään useimmiten päällystettyä fotopolymeerimuovia. Fleksopaino koostuu, samalla tavalla kuin offsetpainokin, useammasta painotelasta eri värien painamiseen. Aloituskustannusten jälkeen suuret etiketti- ja tarraerät syntyvät kustannustehokkaasti.


Miksi valita fleksopaino?

Nopea suurissa erissä
Kustannustehokas pitkissä sarjoissa
Kun tarvitset etiketit rullissa
Muovietiketeille ja tarroille

Onko fleksopaino sinulle
sopiva vaihtoehto?

Avaa lomake ja pyydä tarjous

Etiketin muoto (valitse yksi)


Etiketin koko (täytä soluihin)


Etikettien määrä


Toimitusaika


Muita vaatimuksia etiketille (valitse tarvittavat)


Kestää jatkuvaa kosteutta
Tarttuu rasvaiseen pintaan
Irrotettava etiketti
Pakastettu tuote alle -4C
Lämmin tuote yli 30C

Tiedoston latausMuovietiketeille ja tarroille

Käytämme fleksopainoa muovisten wrap around -etikettien painamiseen, jotka kiinnitetään muovipulloihin. Etiketit toimitetaan asiakkaalle rullissa. Fleksopainoa käytämme myös erilaisten tarraetikettien ja tarrojen painamiseen aina logistiikkatarroista elintarvike- ja kuluttajatuotepakkauksissa käytettäviin etiketteihin.

Tarkkuutta vaativiin töihin

Wrap around -etiketti kierretään muovipullon ympäri ja etiketin päät liimataan toisiinsa kiinni. Pituustoleranssit ovat siis erittäin tärkeitä. Fleksopainossa onnistuvat kakki tarkkuutta vaativat työt etiketeistä tarroihin.

Kustannustehokas

Fleksopaino on parhaimmillaan suurissa muuttumattomissa erissä. Kun painolevyt on kerran valmistettu, voi niillä painaa kustannustehokkaasti suuria määriä etikettejä ja tarroja.

Heräsikö kysyttävää?

Jätä yhteystietosi, niin asiantuntijamme on sinuun heti yhteydessä. Mietitään yhdessä sinulle sopivimmat painoratkaisut.