Digipaino mahdollistaa
pienetkin erät

Digipaino tarjoaa monia mahdollisuuksia etikettien ja tarrojen painamiseen. Se on nopea ja joustava painotekniikka, joka sopii erityisesti vaihtuvien tietojen ja pienien erien painamiseen, koska sen aloituskustannukset ovat edulliset. Tiedostot syötetään digitaalisena suoraan koneeseen, joten erillisiä painolevyjä ei tarvita.


Miksi valita digipaino?

Nopea käyttöönotto
Edullinen pienissä erissä
Mahdollisuus kustomointiin
Älykkäät etiketit

Onko digipaino sinulle
sopiva vaihtoehto?

Avaa lomake ja pyydä tarjous

Etiketin muoto (valitse yksi)


Etiketin koko (täytä soluihin)


Etikettien määrä


Toimitusaika


Muita vaatimuksia etiketille (valitse tarvittavat)


Kestää jatkuvaa kosteutta
Tarttuu rasvaiseen pintaan
Irrotettava etiketti
Pakastettu tuote alle -4C
Lämmin tuote yli 30C

Tiedoston latausNopea käyttöönotto

Digipainon valmistelu- ja uudelleenasetusajat sekä itse painotyö ovat kaikki perinteisiä menetelmiä nopeampia. Perinteiset menetelmät voivat viedä jopa nelinkertaisen ajan digipainoon nähden, koska ensin on valmistettava painolevy. Digipainoon syötetään painettavat tiedostot suoraan, joten työ voidaan aloittaa ripeästi. Sen ansiosta asiakas voi myös muuttaa tarrojen ja etikettien ulkoasua vielä aivan viime hetkillä.

Edullinen pienissäkin erissä

Digipainon käyttöönottokustannukset ovat edulliset, joten se mahdollistaa myös pienien tarra- ja etikettierien painamisen kohtuuhintaan. Tilaus on mahdollista tehdä jopa vain muutamille kymmenille etiketeille tai tarroille.

Vaihtuvien tietojen painamiseen

Digipainotekniikka sopii myös vaihtuvien tietojen painamiseen, koska uusia tietoja on vaivatonta syöttää painokoneeseen. Digipainossa jopa jokainen etiketti ja tarra voi olla uniikki, mikä saattaa parhaimmillaan lisätä tuotteen haluttavuutta ja myyntiä. Erilaiset vaihtuvat älyominaisuudet, kuten QR-koodit onnistuvat myös digipainossa.

Heräsikö kysyttävää?

Jätä yhteystietosi, niin asiantuntijamme on sinuun heti yhteydessä. Mietitään yhdessä sinulle sopivimmat painoratkaisut.