Digipaino mahdollistaa
pienetkin erät

Digipaino tarjoaa monia mahdollisuuksia etikettien ja tarrojen painamiseen. Se on nopea ja joustava painotekniikka, joka sopii erityisesti vaihtuvien tietojen ja pienien erien painamiseen, koska sen aloituskustannukset ovat edulliset. Tiedostot syötetään digitaalisena suoraan koneeseen, joten erillisiä painolevyjä ei tarvita.


Miksi valita digipaino?

Nopea toimitusaika
Edullinen pienissä erissä
Mahdollisuus kustomointiin

Onko digipaino sinulle
sopiva vaihtoehto?

Avaa lomake ja pyydä tarjous

  Etiketin muoto (valitse yksi)


  Etiketin koko (täytä soluihin)


  Etikettien määrä


  Toimitusaika


  Muita vaatimuksia etiketille (valitse tarvittavat)


  Kestää jatkuvaa kosteutta
  Tarttuu rasvaiseen pintaan
  Irrotettava etiketti
  Pakastettu tuote alle -4C
  Lämmin tuote yli 30C

  Tiedoston lataus  Nopea toimitusaika

  Digipainon kuntoonlaittoaika sekä itse painotyö ovat kaikki perinteisiä menetelmiä nopeampia. Perinteiset menetelmät vievät moninkertaisen ajan digipainoon nähden, koska ensin on valmistettava painolaatat. Digipainoon syötetään painettavat tiedostot suoraan, joten työ voidaan aloittaa ripeästi. Sen ansiosta asiakas voi myös muuttaa tarrojen ja etikettien ulkoasua vielä aivan viime hetkillä.

  Edullinen pienissäkin erissä

  Digipainon aloituskustannukset ovat edulliset, joten se mahdollistaa pienien tarra- ja etikettierien painamisen kohtuuhintaan. Toteutamme jopa muutamien satojen tarrojen eriä.

  Vaihtuvien tietojen painamiseen

  Digipainotekniikka soveltuu vaihtuvien tietojen painamiseen, koska tietoa on vaivatonta syöttää painokoneeseen. Digipainossa jopa jokainen tarra voi olla uniikki. Tyypillisiä tuotteita ovat tarrat, jotka sisältävät juoksevia numeroita, vaihtuvia viivakoodeja tai QR-koodeja.

  Heräsikö kysyttävää?

  Jätä yhteystietosi, niin asiantuntijamme on sinuun heti yhteydessä. Mietitään yhdessä sinulle sopivimmat painoratkaisut.