Jokaiseen työhön löytyy
oikea painotekniikka 

Käytämme offsetpainoa, fleksopainoa sekä digipainoa. Valitsemme oikean painotekniikan asiakkaan työn vaatimusten ja painoksen koon mukaisesti. Kaikissa painotekniikoissa on omat etunsa. Offsetpaino ja fleksopaino sopivat suurien tarra- ja etikettierien kustannustehokkaaseen painamiseen, kun taas digipaino mahdollistaa pienten erien painamisen edullisesti.


Digipaino pienille ja vaihtuville erille

Digipaino tarjoaa monia mahdollisuuksia etikettien ja tarrojen painamiseen. Tiedostot syötetään digitaalisena suoraan koneeseen, joten erillisiä painolevyjä ei tarvita. Työn aloituskustannukset ovat edulliset, minkä vuoksi se sopii erityisesti pienten erien ja vaihtuvien tietojen painamiseen.

Lue lisää digipainosta

Fleksopaino wrap around -etiketeille ja tarroille

Käytämme fleksopainoa muovisten wrap around -etikettien painamiseen. Etiketit kiinnitetään muovipulloihin liimaamalla etiketin päät toisiinsa kiinni. Fleksopaino soveltuu myös erilaisten tarrojen painamiseen. Se on kustannustehokas menetelmä isoissa erissä.

Lue lisää fleksopainosta

Offsetpaino märkäliimattaville etiketeille

Käytämme offsetpainoa paperisten, lasipulloissa käytettävien märkäliimattavien etikettien painamiseen. Offsetpaino on parhaimmillaan suurissa muuttumattomissa erissä. Kun painolevyt on kerran valmistettu, voi niillä painaa kustannustehokkaasti suuria määriä.

Lue lisää offsetpainosta

Heräsikö kysyttävää?

Jätä yhteystietosi, niin asiantuntijamme on sinuun heti yhteydessä. Mietitään yhdessä sinulle sopivimmat painoratkaisut.